tirsdag 2. mars 2010

Guro's sweet 21

I dag har Guro-mor bursdag og vi begynte feiringa ved midnatt i Summer Bay. Daa vart det ballongar, muffins, sang og lys. Etter noken tima soevn tok vi turen ned paa den kjente stranda og jogga i soloppgangen. Etterpaa aat vi frukost i ekte campingstil foer vi rusla bort til filminnspillinga av Home and Away. Innspillinga var i dag ved Surf Club og vi fikk hilse paa "Tony Holden" :) Bilde kjem seinare naar vi (atter en gang..) faar tilgang paa en bedre data. Colleen skulle komme paa settet seinare paa dagen, men vi var noedt til aa komme oss nordover, desverre.

Vi kom oss til Port Macquarie etter masse om og men. Og nei, daa siktar vi ikkje til Silje som kvelte bilen FEM ganga i et og samme lyskryss, eller Guro som proevde aa kjoere med handbrekken oppe 2 ganga. Vi hadde nemlig flate batteri paa mobilane, og det er ikkje berre berre aa kjoere etter kverandre i 30 mil i 110 km/t paa 4feltsveiar. Vi fant kverandre heldigvis til slutt, og har no installert oss paa en camp site i Port M.

VI HAR FORRESTEN ENDELIG SETT KENGURUAR!!! Desverre har alle vore paddeflate midt i veien..

Vi avslutta dagen med ei storfeiring av Guro med veldig, veldig etterlengta taco. NAM!! Vi toppa det heile med noke vi sjoel syns var en genistrek - i mangel paa steikeovn blanda vi browniesroere i steikepanna og varma den. Servert ilag med is var dette nydelig. Anbefalast paa det sterkaste! Vi har kalla oppfinnelsen "camperbrownies".

5 kommentarer:

  1. til guro gratulere med dagen fra ronja ha en en god tur

    SvarSlett
  2. Hei Guro!Grattis med dagen.Skal helse frå Tanta,Bjørn og Ragnhild og selvfølgeleg broren og systene.Stor klem frå alle her.Kos doke kjempemasse.Frank og Mamz

    SvarSlett
  3. Heisann, Guro!!! Gratulera så mykje med dagen!! Litt sein med helsinga... Ser ut til at de har hatt ein flott dag!!! Kos dokke vidare.. klem frå jølster!!! (Gunn)

    SvarSlett
  4. Høyres ut om at du hadde ein bra bursdag, Guro:) Og GJETT om eg e misunnelig på dokke som var i Summer Bay!! Hehe...Har følgt med på serien sia eg var lita;) Håper dokke tok bilder!!!

    SvarSlett
  5. Misunnar veldig masse, har ikkje følgt med på serien så masse som Ida, men har fått med meg ein del ;) Håpa dokke får en fortsatt fin tur :)

    SvarSlett