søndag 28. februar 2010

One night in Manly

Etter aa ha festa til sola stod opp og sett ho klatre oppover himmelen, fekk vi tatt igjen den etterlengta soevnen. Klokka halv to vakna vi til live, og tok daa turen til Manly, ei halvoey rett utafor Sydney. I haap om aa kapre ei gratis parkering og et par-ti vafler koeyrte vi rundt i alle Manly's gater paa jakt etter den norske sjoemannskirka. Silje koeyrte rundt med handbrekka paa og tok en svipptur paa raudt lys, medan Anne og Guro fant ut at dei var akkurat for hoege til aa komme seg inn i parkeringshuset.
Daa Guro og Anne etter fleire timars leiting endeleg fann plassen, viste det seg at denna kirka har ikkje soendagsopent. Heldigvis hadde Kristine og Silje faatt hjelp av nokre hyggelige folk i wisteria lane 2, som visste om en liten park med gratis parkeringsplass der vi no har stasjonert oss for natta.









Anne og Guro er no i full gang med aa nyte det ekte campinglivet. Dei vart igjen i bilen i kveld og laga maten sjoelv. Pannekaker stod paa menyen, og dei maatte ty til alternative middel for aa lage roera uten visp. Kristine og Silje tok turen ned til byen for aa sjekke ut en restaurant dei hadde faatt anbefalt. Heldigvis stengte den akkurat idet dei kom fram, saann at dei kunne ta seg en kebab, prate litt med the locals paa kebabhjoernet og presse i seg verdens hittil stoerste beste is for nette 5dollar.

Pga manglande batteri paa kamera hadde vi berre et utvalg paa ti gamle bileter aa velge mellom. Vi jobbar med saken:) Fuglane paa bildet over (som erstattar Anne og Guro i oeyeblikket) hadde vi leikande blant oss mens vi aat frukost i parken i Sydney.

1 kommentar:

  1. Her har de opplevingar nok for lang tid, hoyres ut som de kosar dokke! Maa gratulere Guro med dagen i dag!!! Stor klem fra tante hildegunn:-)

    SvarSlett