torsdag 25. februar 2010

Vestenluksus

Vi er no trygt plassert paa et hotell en halvtimes koeyretur utafor sydney, saa godt som det einaste ledige hotellet aa oppspore i heile byen. Mardi Gras Gay & Lesbian Pride Festival er tilfeldigvis akkurat denna helga, uheldig for oss som ikkje hadde booka hotell paa forhaand. Etter ei god natts soevn tok vi i dag taxi inn til sentrum av sydney, der vi spaserte ut til spissen av Botanisk hage og aat frukost med utsikt til operahuset og Harbour Bridge. Ganske uvirkelig, men FINT! Som dokke kanskje legg merke til, har Silje og Kristine endra stoerrelse etter en hard maaned i Afrika. Silje har krympa betraktelig etter dusjinga under Midgetkrana, mens Kristine ser ut til aa ha faatt noke masaiblod i maten.

Etter maten gjekk vi ei etterlengta runde paa shopping og fylte vaare slunkne klesposar med ny paafylning. Tilfeldigvis vart vi stoppa paa gata av en agent som delte ut spatilbud til en haarsalong. I morra gaar daa altsaa turen til Latouff, der vi for 500 kr skal kose oss i luksus i 3 timar. Vi faar haarklipp, farging/striping, haarkonsultasjon og raad, massasje, napping av augebryn/voksing, hudanalyse, faar gjort makeup og tips om haarstyling OG blir sleppt inn gratis (fraa gjesteliste) paa nokre av dei hottaste klubbane i sydney den kvelden.. treng vi aa nevne at vi syns det er konge??

Dagens maaltid var paa Pizzahut, der Anne og Silje slo til med buffet og aat til dei nesten trilla ned trappa etterpaa. Saann gaar det naar det blir lenge mellom maaltida naar vi bruka tida til shopping. Dagen vart avslutta med Avatar i 3D, en kinoopplevelse du neppe faar i Foerdehuset! Seta var som ein sofa, det var bar utafor kinosalen (for dei med luksusbillett) og surrounden var saa upaaklagelig at vi kjente bakken rista naar avatarane reid forbi. Finfin dag, rett og slett. Og bedre blir det!

Meir info og bilde kjem :)

3 kommentarer:

  1. ææææ liiiike :D sa brura!! uff,savna dåkkår,og HÅÅPA dåkkår kosa livshiten ut tå dåkkår!.. ta mæ litt brunfarge hæm t me au,ok?? Og silje,uansett kor du prøva å mine i str,så he du ikkje sjangs.. FACE IT!!

    I føl mæ dåkkår,og tenke stadig på dåkkår når i gjær mindre kjedsomme ting. sånn generelt kvar dag ;) Neeejda!
    HAve fun, Go mAd :*

    klemklem frå æn ekte frening!!

    SvarSlett
  2. hei vaar soete freeeeeening!
    Eg kan kjoepe med meg sjokolade? Kan du smoerje paa deg det?:P Haha, don't worry, no naar vi er komt til Australia med is og evigt mykje god mat, kjem eg nok til aa auke i str. :P Kjem heim som ein brun sel :)

    Kva skjer heime i Norge og i bartebyen? Eller har du flytta til new york etter turen?:P

    SvarSlett