mandag 22. mars 2010

Siste dag i Australia

Her kjem litt godt og blanda fraa vaare siste dagar her i Aussiland. Foerst litt meir skrytebilder fraa fallskjermhoppinga vaar:





Ei koselig gammal dame vi moette paa en pub her i Cairns, daa ho stod og tukta soennen sin for aa skyte paa hjortar med et leikegevaer.












Grilling og bading med vaare svenske venna.








!I gaar tok vi turen ut til et av reva i The Great Barrier Reef, der vi fekk oss et lite kurs i scubadiving. Og kven moette vi plutselig paa daa vi stod morgentroette paa baaten foer vi skulle til aa reise ut? Jo, Lise-Martine, Helle og Ingebjoerg som vi ikkje hadde sett sida vi var i Byron! Tilfeldig? Neppe. Eller kanskje veldig. Men goey var det iallefall!

I gaar var vi ute en siste kveld med svenskane. Lise-Martine, Helle, Ingebjoerg og to tyskera var ogsaa med paa laget. Her er noken blinkskudd fra kvelden:





I dag tar vi turen ned igjen til Sydney, der vi skal tilbringe ei siste natt foer vegen gaar vidare mot Brasil i morgon. Flyturen ned dit tar ikkje mindre enn 3 timar - det seier litt om kor langt vi egentlig har koeyrt oppover her..
Dagen derpaa har vi en LANG flytur foran oss: Foerst 14 timar til Johannesburg, der Simon fra folkehoegskulen til Guro har tatt oss under sine vinger og gitt oss soverom for ei natt. Som takk for gjestfriheten har vi tatt med oss en Best of-cd av yndlingsartisten hans - Bjoern Eidsvaag! Deretter ventar ei 10-timers flyreise over Atlanteren, foer vi endelig setter foettene paa brasiliansk jord i Sao Paulo.

Ellers vil Anne gratulere lisjesysta (som ikkje er saa liten lenger) heime i kalde nord med overstaatt bursdag! Pakke faar du i juni ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar