torsdag 4. mars 2010

Surfin' Byron Bay

I gaar la vi oss inn paa en campsite litt uttafor byen, der vi lada opp batteriet paa baade bilane og oss sjoel, og koste oss med pannekaker. Anne og Guro gikk for aa ta en dusj, og noke av det foerste som moette dei var en gutt. Dei funderte litt over dette og gikk for aa dobbeltsjekke om dei var i riktig garderobe, men fant ingen skilt. Dei gikk inn igjen og dusja i tru om at det var en fellesdusj, noke som egentlig var litt rart. Naar dei var ferdige moette dei nye to gutta i doera og hilste fint. Daa kunne dei fortelle at " I think this shower is for men.. but you can stay if you want to!" Etterpaa takka vi gudane for at det var dusjforheng og ikkje et fellesrom, det hadde blitt enda verre!

I dag har vi vaare paa vaart foerste surfekurs med BlackDogSurfing. Det var vanskelig i begynnelsen, men samtlige klarte aa holde seg oppe paa brettet til slutt. Det var ikkje berre berre, men masse moro i boelgene! Vi blei raskt kjent som "Team Norway" og blei (atter en gang?!) ledd av. Noke som merkelig nok har forfulgt oss heile turen hittil. Vi skjoenna minst!

2 kommentarer:

  1. Å, det såg kjekt ut! :D
    Fortsett å ha det supert, og oppdater bloggen ofte. Eg er nemlig innom nesten kvar dag, og blir skuffa kvar gang det ikkje har komt et nytt innlegg :P
    Klem

    SvarSlett
  2. Det ser ut til at de trivest, pass opp for hai. Det vert sagt at han likar vestlandsk tåfis svært godt...... :-)

    SvarSlett