søndag 21. mars 2010

Skydive baby






I gaar gjorde vi det drastiske og sjukaste vi noken gang har gjort: vi kasta oss ut fra et fly 14000 fot over bakken. Foelelsen er helt ubeskrivelig! Tidenes kick!! Vi fauk i fritt fall 60 sekund i 200km/t. Paa kvelden reiste vi ut for aa feire med svenskane som og har komt seg til Cairns. Silje og Anne blei plutselig dratt opp paa bardisken i en dansekonkurranse, og maatte konkurrere mot jenter som etterkvert kasta av seg klea. Anne klarte likevel aa bli stemt rett fram til finalen.

Ellers har vi vore i Cairns sia torsdag, og i dag har vi levert fra oss campervansa. Det syns vi er skikkelig trist! Vi presterte paa fredag aa nesten gaa bensintomme naar vi reiste for aa sjaa paa et stort tre og en veldig fotografert foss. Haha.
I dag har vi slappa av i sola og hengt med vaar svenske gjeng. I kveld har vi grilla kengurukjoett paa stranda og spilt volley i et basseng. Idet vi skulle opp av bassenget kom ei MONSTERregnbye og lagde flom i gatene.

3 kommentarer:

  1. Haha. Kjempekule bilder :D

    SvarSlett
  2. Dokke er skikkelig tøffe altso! Er fortsatt like moro å lese på bloggen dokkar! Lukke til og kos dokke vidare:-)Helsing guro si tante H:-)

    SvarSlett
  3. Ser ut som dokke har det veldig kjekt!
    Fortsett med det :-) men vær litt forsiktig også... vil ha dokke heile heim!!!
    Klem og gode ønsker frå HEGE

    SvarSlett