torsdag 4. mars 2010

Byron Bay

Her er litt smaatt og stort av det vi har opplevd dei siste dagane her downunder:











Verdens soetaste levande kosebamsar paa Port Macquire Koala Hospital, der dei tar hand om koalabjoernar som har blitt paakjoert o.l. Hjerteknusaren til venstre er et par veker og kom akkurat inn til sjukehuset mens vi var der. Til hoegre er en helt nyfoedt koala!


Vi helser paa filmcrewet (inkludert Tony Holden) og observerer innspelinga av Home and Away i Summer Bay.




















Soloppgang i Sydney morningen etter Mardi Gras.


Bursdagsbarn-Guro
med den fine nye 21-aarskoppen sin og matchande sydneyT-skjorte :)

Vi er no plassert i Byron Bay, et vakkert lite strandstykke litt nedafor Brisbane. I gaar var vi ute og sjekka livet her i Byron paa uteplassen CheekyMonkeys. Med oss hadde vi tre vennar av Kristine og Silje fraa folkehoegskulen: Lise Martine, Helle og Ingebjoerg, som og lever backpackinglivet i Australia for tida. Her var det full stemning og dansing paa bordet!
Vi har saaklart utlada kamera igjen, men bilde fraa kvelden kjem om ikkje altfor lenge.

3 kommentarer:

  1. Å så kjekt at dere møtte på Trio Vims! Utrolig at de overlever på tur :)

    SvarSlett
  2. Utruleg kjekt å lese idag også! Her er nokon som er ganske misunnelege på dokke:-) Vi gler oss allerede til ein fotokveld med deg guro når de kjem heimatt:-) Klem fra tante H.

    SvarSlett
  3. Ja, Liv, var konge aa moete paa dei tre tuttene i ein bay i Australia. Dei sleit med halsbetennelse, men humnoeret var likevel paa topp, og Ingebjoerg var som vanlig ei lita vims. Ho hadde ein gang spurt etter "the building" naar ho spurte etter "the bill" :P haha.

    SvarSlett