tirsdag 27. april 2010

Siste dagane i Peru

No er vi tilbake der vi starta, i Lima paa det same, koselege hostellet som sist. Her chilla vi i hengekoeye og det er egentlig ikkje saa mykje paa dagsplanen. Bortsett fraa vaar daglege dose med McFlurry. Og daa er det ikkje snakk om den same McFlurry som vi har i Norge, men ein utanomjordisk god med oreokjeks og varm sjokoladesaus. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! Vi vurderar aa sende inn eit anonymt tips til McDonalds i Norge, med lovnad om at dei faar iallfall auka salet med fire personar.


Fraa spoek til alvor; paa veien fraa Huachachina til Lima stoppa vi innom Paracas og tok ein baattur til Ballestas Islands. Desse er ogsaa kjent som fattigmanns Galapagos.










Oeyne kunne by paa baade klumsete pingvinar, late sjoeloever og dritande fuglar. Ein eim av bajselukt moette oss og det reiv i nasebora. Ellers vart vi vitne til ein pingvin som stod aa venta paa ei boelge, bomma, tok ein ufrivillig salto og landa paa haue.









I morgon flyr vi nordover til Costa Rica, mens Kristine er vel snart vel framme i Bolivia. Ho har reist tilbake for aa besoeke nokre bekjente og kjem etter oss om ei veke. Undervegs kjem ho til aa sende oss oppdateringar paa korleis det gaar.

2 kommentarer:

  1. Hei jenter! ;) dokke er veldig flinke til å oppdatere, og det likar eg! Eg blir glad kvar gong eg ser dokke har komt med eit nytt innlegg! :) kos dokke vidare! <3 Klem frå storebeate

    SvarSlett
  2. Hei Store-Beate!;) Det er veldig kjekt med positive tilbakemeldingar naar vi brukar so pass masse tid paa aa oppdatere bloggen. Elles gledar vi oss VELDIG til beach, grilling og fest i sommar med deg!!:D Det blir koooooooonge!
    Stor klem fraa Guro, Silje, Anne:)

    SvarSlett