fredag 30. april 2010

Overgår egne grenser!

Ja, i dag har vi gjort det store. Vi har nemlig hoppa BUNGEE!! Tidlig i dag blei vi plukka opp av Extreme Waves og kjoert midt uti jungelen. Der moette det oss ei 80 meter hoeg bru og den skulle vi - mot all sunn fornuft - hoppe fra. Det var helt fantastisk!! Vi er fortsatt i live og veldig fornoegd med at vi faktisk klarte det. Et aldri saa lite sug i magen :)

Filmane ligg paa youtube, og vi faar desverre ikkje til aa legge opp kobling. Saa for dei som er nybegynnar paa data, berre merk og hoegreklikk linken, trykk paa kopier, hoegreklikk igjen oppe i webadressefeltet, trykk paa lim inn og avslutt med enter. Om dette ikkje gjer deg noko klokare, soek hjelp hos ein meir erfaren :p

Her er link til Silje sitt hopp:

http://www.youtube.com/watch?v=EozNMV70n5M"

Her er link til Anne sitt hopp:

http://www.youtube.com/watch?v=8-wv0e5xi6I"

Her er link til Guro sitt hopp:

http://www.youtube.com/watch?v=HB6wXNuF4C4"

(Nokre av hyla du hoere paa Anne og Guro sine er ikkje berre deira, men fra en fortsatt gira Silje som ser paa fra brua).

Her er bilder av oss i aksjon:













Med i adrenalinpakken vaar var ogsaa rappellering ned et fossefall og tarzan swing 40 meter over bakken. Vi fikk bokstavelig talt dusja oss under rappelleringa mens vi firte oss nedover den sleipe fjellsida. Vi storkosa oss. For en gangs skyld hadde vi faktisk en NORMAL instruktoer. Han var lur og utspekulert og sendte oss ut i Tarzan swing naar vi minst venta det.


















Overraska Silje og Guro i Tarzansving:

1 kommentar:

  1. ja ja no ha de vel fått nok, makan til galningar...... :-)

    SvarSlett