lørdag 3. april 2010

OL-håp og gatefest

I dag stilte vi på Ipanema kl 8 for å sjå på Horrem og Hordvik i aksjon mot Frankrike. Det var spennande å sjå på, men desverre vant ikkje team Norway. Etter kampen slo vi av en prat med guttane, og Hordvik prøvde å bestikke oss til å skrive på bloggen at dei grisebanka Frankrike og at dei gikk ut i sjøen etter kampen og aldri kom tilbake. Desverre var ikkje dette tilfelle, vi satsa på dei spara det siste gutset til OL 2012! Kjekke kara iallfall :)










Her er bilde fra gårsdagens paragliding:


I går kveld reiste vi med en fullstappa buss til Lapa, et område i Rio som er kjent for å ha gatefestar kver kveld. Der var det mildt sagt ymse. Alt fra transvesittar, burger til 12 kr og øl til halve prisen av det igjen, god stemning og desperate gatebarn. Sistnevnte fikk Anne oppleve då ho midt i klynga blei omringa av 11-12 gatebarn som grafsa seg fast i lommene henna sånn at ho ikkje kom seg laus. Heldigvis kom det to sterke mannfolk til unnsetning og fikk bokstavlig talt løfta vekk ungane.
Opplevelsen av Lapa er derfor veldig blanda - på ei side var det god stemning og masse bra folk, men samtidig var det masse kriminalitet som gjorde at vi måtte vere på vakt heile tia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar