fredag 29. januar 2010

Mykje moro og litt komplikasjonar paa baattur

I dag var vi tidleg oppe sidan vi hadde booka ein baattur med snorkling i gaar. Det var etter vi hadde betalt og foer samtlige blei solbrent i gaar. So vi troppa opp i baaten klokka ni, innsmurt i faktor 30 og 50. Naake av det foerste vi blei moett med var: "er dokke fraa foerde, eller?" !!! Kva er sjangsen for dette i ein baat paa 20 personar i Zanzibar, Afrika?! Der satt altso tre jenter fra Olden i vaart kjaere heimfylke. Artig artig.

Neste happening er solveig som blei sjoesjuk. Det gjekk ikkje lange stunda foer ho maatte lene seg over rekkeverket for aa paa sjoeelgen. Det kom seg litt daa det braatt dukka opp ein flokk med delfinar ikkje sa langt fraa baaten. Anne, Guro og Silje hoppa pladask ut i vatnet ( og skremte dei sikkert vekk!) i haap om aa faa sjaa dei under vatn. Silje var heldig aa fekk eit glimt av flokken.


Oeya ved korallrevet der vi skulle snorkle, fekk vi ikkje lov til aa entre. Dette er nemleg ei eksklusiv oey der du kun finn eit raadyrt privat hotel til 40.000 kroner natta. Det er her kjendisane pleier aa henge, Madonna har vert her og Jay-Z er neste paa lista.


Sjoelve snorklinga var fantastisk. Vi stupte rett ned i Nemo-land, og helste blant anna paa Dorris:)

Ellers proevde vi aa laere ein av crewet paa baaten litt norsk, og daa meinte Anne det var veldig noedvndig aa laere han "da lyte du". Det skulle vise seg aa vere verre en forventa, og vi fekk oss ein god latter!



Baatturen tilbake var sopass ekstrem at Solveig trudde ho skulle ende sine dagar i det indiske hav. Vi flaug bokstvelegtalt over boelgene. Silje sitt betryggande svar var: "Jaja, det ekje so mykje vi kan gjere med det no." Det var siste gang Solveig soekte troest hos Silje.


Slik blir vi sjaaande ut naar vi er paa baat utan noko aa dekke oss til med.

No maa vi vende tilbake til Bungalowen vaar, der solbrente Kristine ligg under vifta. High five for Aloe Vera!

2 kommentarer:

  1. Moro å følge med dokke. Håpar de er like flinke til å oppdatere bloggen heile turen!;--). Hehe,litt typisk å treffe "kjentfolk" der du minst ventar det, eigentleg. De kjem sikkert til å treffe mange fleire...God helg til alle. På Flatheim er det no klart for fredagspizza.

    SvarSlett
  2. Hvem var den deilige mørke mannen som Ingebjørg garantert hadde kastet seg over?!

    Og Silje er vant til ekstremvær på havet, takket være Geir og Fortuna. Bitsj...

    SvarSlett